Majtényi Kata vagyok a SoftWave márka tulajdonosa.

Üdvözöllek webáruházamban!

Úgy tartják, hogy az általam forgalmazott szépészeti eszközök és kiegészítők garanciát jelentenek a fodrásziparban.

A mai kordivatnak és a szakmai kívánalmaknak egyszerre megfelelő termékek között kezdők, és professzionális vásárlók is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. Az eszközök hosszú távon megbízhatóak a német alapanyagokból; az áruk középtávon megtérülnek, mindemellett rövidtávon is könnyen megfizethetőek.

2012 óta

Németországban találtam rá a termékekre, melyek látványa és a használatuk közben tapasztaltak miatt döntöttem el, hogy elkezdtem a hazai vásárlók körében népszerűsíteni. Cégalapítás, számos rendezvényen való részvétel, megannyi tárgyalás és bemutatkozás, rengeteg online és szervezett megjelenés után indult el a Softwave pályafutása 2012.11.10.-én.

Minden Softwave eszköz professzionális

Világ életemben a tökéletességre törekedtem, ami meglátásom szerint a termékeimen is látszik. A német minőségen túl egyedi a szín és a formavilág, lehetőségem van időről-időre  újdonságokkal bővíteni a kínálatot.

8 napon belül kicserélem – a fodrászeszközöket

A termékgarancia nálam nem csak egy jól hangzó marketing kifejezés. Minden vásárló elégedettsége pontosan ugyanannyira fontos számomra, ezért ha a megrendelt professzionális fodrászolló valamiért nem áll a kézre, vagy bármilyen aprónak tűnő kényelmetlenség miatt nehezen használható, azt kicserélem a vásárlóval újra egyeztetett, tökéletes méretűre és/vagy fazonú ollóra! ( a csere feltételekről érdeklődj az info@softwave.hu email címen)